Eindelijk het is zover! Onze nieuwe naam SanzZ is een feit en wat zijn wij er blij mee.

Heel wat maanden zijn we aan het stoeien geweest om een nieuwe naam te bedenken, maar dat viel niet mee. Totdat we besloten om een Facebook-actie op touw te zetten. Wauw, wat hebben we ontzettend veel reacties gekregen. Er zaten zoveel mooie en passende namen bij maar dan kwam het volgende probleem om de hoek kijken.....een domeinnaam reserveren. En bij alles wat ik maar uitzocht was de domeinnaam al gereserveerd. Dus hup, op naar de volgende naam.


De Facebook-actie

En ineens kwam daar de inzending van de naam SanzZ............hhhmmmm tsja dat klinkt ook wel fijn. Laten we deze domeinnaam eens checken. Yes!!! Die is wel vrij. Even een paar dagen geduld, wennen aan de naam en vind ik 'm echt wel zo mooi. En ja hoor, een paar dagen later en vele rondvragen verder, blijkt SanzZ toch de grote winnaar te zijn geworden. En ja geloof mij, ik ben er echt heel blij mee. En het mooie is, er is ook nog een deel van mijn eigen naam in verwerkt, hoe leuk is dat!
 

Nieuwe bestickering

Op dinsdag 4 juni hebben we ook de gevel van onze winkel laten aanpassen door Sticker en Deco en is de oude naam vervangen door onze nieuwe naam. Nu stapje voor stapje zijn we alles aan het overzetten naar onze nieuwe naam. Visite kaartjes liggen bij de drukker, de webshop wordt omgezet, FB wordt omgezet. Er komt nog zoveel meer bij kijken dan zomaar even een nieuwe naam. Maar ook dat komt allemaal weer goed!!

Hopelijk kunnen jullie allemaal wennen aan deze mooie nieuwe naam: SanzZ

Een fijne dag toegewenst!

Lieve groet,

Sandra

© 2016 - 2022 SanzZ Mode & Tassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel