"Het Tassenhuis verdwijnt"

Misschien schrik je hiervan, maar dat is absoluut niet nodig! Want niet de winkel en de webshop verdwijnen. Nee, alleen de naam 'Het Tassenhuis' zal verdwijnen. Nu is de vraag: Wat wordt de nieuwe naam?! Een naamsverandering doe je niet zomaar, maar in sommige gevallen is het echt nodig. Zoals nu.

Ik zit er al lange tijd mee in mijn hoofd hoe ik dit eens moet gaan aanpakken. Het is niet zomaar even veranderen. Er komt veel bij kijken; een nieuwe naam betekent ook een nieuw logo, en dus ook visitekaartjes en andere uitingen. Maar ook de gevel van de winkel. Daarnaast is het ook belangrijk om zorgvuldig om te gaan met mijn huidige volgers via Instagram en Facebook. Mijn opgebouwde netwerk moet intact blijven!

De garage

Maar goed, ik zal jullie vertellen waarom wij onze naam willen veranderen. In 2014 zijn wij gestart met de thuisparty's. Onze opslag was thuis in de garage en de administratie werd aan de keukentafel verricht. Al snel bleken deze thuisparty's een succes. Als gevolg hiervan hebben we ons assortiment kunnen uitbreiden. Dat betekende nog meer tassen en accessoires. De garage moest verbouwd worden om voldoende ruimte te creëren. Toen ontstond ook de vraag naar kleding. Dit hebben we mondjesmaat aan het assortiment toegevoegd.

De winkel

De thuisparty's en de verkoop vanuit onze garage liep als een trein. Het succes zorgde voor meer ambitie en het werd tijd voor een heus pand om te huren. Een pand waar we alles konden opslaan en waar ruimte was voor een kantoor. Dit pand vonden wij aan de Dames Jolinkweg te Varsseveld. Hier verkochten wij vooral tassen en een klein plukje kleding. Uiteindelijk groeide de vraag naar kleding. Dit zorgde er ook voor dat er na een jaar de mogelijkheid ontstond om door te groeien naar een groter pand.

De verhuizing

De verhuizing betekende een grotere winkel met meer opslagruimte, maar vooral ook een betere locatie, namelijk op Het Kerkplein 9 in Varsseveld. Na een intensieve verbouwing is de winkel een mooie mix geworden van tassen, kleding en accessoires. Maar de kleding gaat nu bijna de boventoon voeren.... dat is een van de redenen dat de naam 'Het Tassenhuis' niet meer voldoet. De huidige naam kan verwarring scheppen.

Daarom willen wij graag jullie hulp inroepen!!

Bedenk jij de mooiste, leukste en origineelste naam voor onze winkel?
Onze voorkeur gaat uit naar een Nederlands naam, zonder Engelse termen. Ga jij ons helpen?!

Niets voor niets natuurlijk, de beste inzending , wint een cadeaubon t.w.v. € 75,=. 

Onze actie staat ook op Facebook, dus wij zien graag jullie reacties tegemoet.  

Lieve Groet,

Sandra  

 

 

 

© 2016 - 2022 SanzZ Mode & Tassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel