22-10-2018

Parijs! 

Wat een geweldige ervaring; onlangs zijn wij in Parijs geweest om te shoppen voor jullie voor nieuwe kleding, tassen, sjaals en sieraden!

Ogen kwamen te kort, wat hebben we veel winkels gezien en onvoorstelbaar groot allemaal. Volop keuze in diverse soorten tassen en ook in hele mooie kleuren. Tevens al veel tassen gezien welke al gericht zijn op het voorjaar. Deze hebben we (vooralsnog) maar even links laten liggen.
Wij moesten door.... op zoek naar de tassen voor nu. 
Ik kan jullie wel zeggen; we zijn goed geslaagd! We hebben natuurlijk weer de welbekende Eternel bag in bag tassen ingeslagen (dit zijn nog steeds onze toppers in de webshop). Maar ook heel veel andere mooie modellen hebben we ingekocht.

Tas/clutch met een ketting; dat is de trend in Parijs!! Bijna iedereen loopt daar met een ruime clutch voorzien van een lange ketting welke je over je schouder draagt.

Kleding en sjaals:

Enorm, wat een keuze hebben ze daar aan kleding en sjaals. De ene winkel nog mooier en nog meer keuze dan de andere. Maar goed, we moesten keuzes maken. 
En dat is zeker gelukt! Wij hebben goed en heel veel ingekocht en gingen bepakt en bezakt een dag later, met een voldaan gevoel, weer richting huis. 

Workshop Styling:

Woensdag 17 oktober; onze eerste avond Workshop Styling. Best spannend! Wij wisten ook niet zo goed wat er op ons af zou komen. Onze styliste Joke heeft hier een fantastische en gezellige avond van gemaakt. Ze heeft alle klanten een kleuradvies gegeven en tevens een styling advies. Zo krijgt iedereen een beter beeld van zichzelf wat het beste bij jou past. Alle klanten gingen met een voldaan gevoel naar huis. 


P.S. Heb je zelf nog leuke ideeën of wensen, geef ze gerust aan ons door. Wij staan nl. altijd open voor nieuwe ideeën.

Wil jij ook zien wat wij hebben ingekocht? Kom dan gerust langs in onze winkel aan Het Kerkplein 9A in Varsseveld. De koffie staat altijd klaar!

 

Hartelijke groet,

Sandra
 

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2022 SanzZ Mode & Tassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel