17-09-2018

Met trots presenteren wij ons nieuwe merk: Burkely

Wat een prachtige tassen!

We hebben er lang op moeten wachten maar uiteindelijk zijn de eerste tassen, portemonnees en clutches binnen gekomen.
Allemaal 100% leer en een top kwaliteit. Hieronder 2 voorbeelden om jullie alvast een impressie te geven. Maar er is nog veel meer keuze, dus kom snel even een kijkje nemen.

Nu we in deze mooie nieuwe winkel zitten op een prachtige locatie, gaan we ook onze collectie meer uitbreiden. Er komen meer lederen tassen bij maar ook zullen we de
PU-leren tassen blijven verkopen. Zo is er voor ieder wat wils en voor elk budget kun jij er hip en trendy bij lopen.

Zebra

Een dezer dagen zullen er ook weer nieuwe Zebra tassen binnenkomen. Vooral is er veel vraag naar de Zebra tas met rits. Dus wij hebben hier gehoor aan gegeven. 

Kleding

Inmiddels hangt onze winkel alweer vol met de nieuwe najaarscollectie. Prachtige kleuren en stylen om zo eindeloos mee te combineren. 

Kom eens gezellig langs, graag wil ik je van alles laten zien. Ik word er in ieder geval heel blij van, al dat moois en al die mooie warme najaarskleuren van tassen en kleding.

Workshop Styling

Voor ik het vergeet, op 17 oktober a.s. staat onze eerste workshop Styling gepland. Dit belooft een hele leuke, gezellige en leerzame avond te worden. Bij voldoende animo wordt er op korte termijn een tweede avond gepland. Mocht je interesse hebben, meld je dan snel aan, want vol = vol.


P.S. Heb je zelf nog leuke ideeën of wensen, geef ze gerust aan ons door. Wij staan nl. altijd open voor nieuwe ideeën.

 

Hartelijke groet,

Sandra
 

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2022 SanzZ Mode & Tassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel