04-09-2018

Hoera! Onze nieuwe winkel is geopend!

Wat een geweldige dag!

Afgelopen vrijdag 31 augustus was het dan zover, de opening van onze nieuwe winkel. Na maanden van hard werken, klussen, verbouwen, schilderen en inrichten konden we dan eindelijk het resultaat aan iedereen tonen. Wat waren we trots dat we zo'n prachtige winkel met een ruime keuze aan tassen, kleding, portemonnees, riemen, cardsliders, laptoptassen etc. aan jullie konden laten zien.

's Ochtends om 09.00 uur ging de winkel open en de eerste gasten stonden al op de stoep. Nog even snel een foto van ons samen voor de deur en daarna kon het feest beginnen. De hele dag hebben we veel gasten en klanten gehad, iedereen voorzien van een hapje en drankje. En wat zijn wij verwend met ontzettend veel bloemen, cadeaubonnen en lekkers om te snoepen.

Iedereen was reuze enthousiast over het eindresultaat, allemaal lovende reacties. Dat doet goed, dan weten we waarvoor we het gedaan hebben. Kortom een geweldige dag om met een goed gevoel op terug te kijken. 

etalage

Oh ja, ik zou jullie nog vertellen wat ons nieuwe merk is in de winkel: BURKELY!! Super mooie leren tassen en portemonnees. Kom snel een keer kijken en laat je verrassen.

Graag tot ziens bij ons in de winkel: 
Het Tassenhuis & Houtkamp Lederwaren
Kerkplein 9A
Varsseveld

Groetjes,
Sandra

© 2016 - 2022 SanzZ Mode & Tassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel