17-01-2018

Het Tassenhuis groeit

"Mode is mijn passie en de liefde voor tassen springt er nog bovenuit", straalt Sandra Veldhuis. "Het liefst heb ik bij elk paar schoenen ook een andere tas. Met een eigen onderneming in tassen van start gaan was dan ook een lang gekoesterde wens. Drie jaar geleden ging die wens in vervulling en vanaf de eerste voorzichtige start is het snel gegaan."

Veldhuis sprong niet alleen in het diepe. Het Tassenhuis werd samen met vriendin Marjelle Hiddink bedacht en uitgevoerd. Met ingang van 2018 is het een eenmanszaak geworden. "Marjelle is om privé-redenen gestopt. Dat is jammer want het was echt een gezamenlijke droom. We hebben elkaar jaren geleden op kantoor leren kennen. Dat we beiden van mode hielden, kwam al snel uit. Toen we in dezelfde tijd zwanger waren, hebben we het plannetje voor een eigen bedrijf in tassen uitgedokterd."

Meer dan tassen

Het plannetje heeft een tijd op de plank gelegen omdat de kinderen alle aandacht opeisten. "Op het moment dat de handenbindertjes wat groter waren, zijn we definitief aan de slag gegaan. Het begon met de inkoop, dat was al spannend. Daarna moet je het weer zien te verkopen. Dat deden we in eerste instantie op thuisparty's en dat liep als een trein. Het duurde dan ook niet lang of we gingen met onze tassen het internet op. De verkoop via onze webshop en Bol.com sloeg goed aan en we breidden de collectie steeds verder uit. Een winkel was de volgende stap. Als puntje bij het paaltje komt, willen veel mensen het product gewoon kunnen voelen."

De winkel aan de Dames Jolinkweg wordt nu gecombineerd met de webshop. "Dat werkt ideaal! In de ruimte achter de winkel werken we aan onze webshop en handelen we bestellingen af. Als er klanten in de winkel komen zijn we direct ter plekke."

Met de naam Het Tassenhuis is de zaak van Veldhuis op internet al aardig bekend. Dat gaat dus niet veranderen. Wel verkoopt men intussen meer dan alleen tassen. "Daar ontkom je niet aan, mode is zo breed. Kleding, kindertassen en diverse accessoires vullen het assortiment nu naadloos aan".

Bron: Oude IJsselstreek Vizier

© 2016 - 2022 SanzZ Mode & Tassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel