18-09-2017

Opening Het Tassenhuis

Het Tassenhuis heeft 5 september 2017 haar deuren geopend in het centrum van Varsseveld. De winkel wordt gerund door twee enthousiaste dames:, Sandra Veldhuis en Marjelle van Embden-Hiddink, beide woonachtig in Varsseveld. Op donderdag 5 oktober houden zij een extra koopavond met leuke extra's tussen 19.00 en 22.00uur. De winkel is te vinden aan de Dames Jolinkweg 3.

Shop in Home

In oktober 2014 zijn Veldhuis en Van Embden-Hiddink gestart met het concept Shop in Home Parties. "In huis bij de gastvrouw een ongedwongen inloop-avond waarbij tassen, portemonnees, sieraden, sjaals en kleding worden verkocht. De combinatie van een gezellige avond met bekenden en de verkoop van producten waar vrouwen blij van worden, blijkt een succes te zijn", leggen de dames uit. Hierna volgde al snel de webshop. "Ook hier wordt dagelijks aan gewerkt en de tassen en portemonnees van het Tassenhuis gaan inmiddels het hele land door." 

En vanaf nu ook een eigen winkel. Een sfeervol verkooppunt waar de klant in alle rust kan rondkijken naar de tassen, kleding en accessoires. De openingstijden zijn dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 14.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Parkeren in Varsseveld is gratis. De webshop is altijd open, met gratis verzending vanaf 24,99 euro en levering binnen 1-2 werkdagen.

Bron: Oude IJsselstreek Vizier

© 2016 - 2022 SanzZ Mode & Tassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel