Over ons:

SanzZ Mode & Tassen is echt zo'n geweldig adresje dat het gewoon jammer is als je nog niet geweest bent. De winkel heeft begin september 2017 haar deuren geopend.  

Mei 2019 is de nieuwe naam SanzZ ontstaan nadat wij jarenlangs als Het Tassenhuis door het leven zijn gegaan. Maar na de verhuizing naar ons nieuwe pand aan het Kerkplein zijn wij flink uitgebreid met kleding, dus de naam Het Tassenhuis was niet meer helemaal relevant. Er moest dus een nieuwe naam komen. 
Sanzz beschikt over een ruime collectie kleding, portemonnees, kindertassen van het merk Zebra, laptoptassen van het merk Bombata en natuurlijk veel mooie accessoires; waaronder sieraden van Kalli.

SanzZ is ontstaan uit passie, Sandra Veldhuis eigenaresse van SanzZ, was altijd al op zoek naar een leuke en uitdagende baan en door haar ondernemersdrang heeft ze in 2014 besloten om van start te gaan met haar eigen bedrijf naast haar baan destijds. In de avonduren is ze gestart met het organiseren van Vriendinnen Shop Avonden, al snel bleek dit een succes en besloot ze om hier een webshop aan te koppelen. Door de webshop ging de verkoop nog beter en was de vraag van klanten steeds groter en ruimer. Het assortiment moest uitgebreid worden! De opslagruimte bleek te klein te zijn.
Daarom heeft ze in 2017 besloten om eens rond te gaan kijken naar een geschikt pand waar ze kan werken aan haar webshop in combinatie met opslagruimte.
Daar kwam de locatie aan de Dames Jolinkweg uit voort; een mooi, gezellig en knus pand waar inmiddels ook een mooie boetiek is geopend. De ruimte bleek op dat moment groot genoeg voor een boetiek in combinatie met opslagruimte en kantoor. Maar een jaar later,
 was duidelijk dat de winkel alweer te klein werd en dat er flink uitgebreid moest worden. Een paar deuren verderop, om de hoek, heeft Sanzz een nieuwe geschikte locatie gevonden. Eind augustus 2018 is op deze locatie, Kerkplein 9A in Varsseveld, de nieuwe winkel van Sanzz geopend.
Veel groter, ruimer en met parkeerplaats voor de deur.
 

U bent van harte welkom!

 

 

© 2016 - 2022 SanzZ Mode & Tassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel